Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sasvim normalan dan kao i svaki poceo je lagano bez stresa , i onda padne ti na pamet, uci cu malo u fivem da registrujem auto pa da vidimo sta kako, 

i tako svi putevi te navedu na Mireta , koji te ubaci u centrifugu , pa ispiranje i susenje , trazis tabletu i papir za stolom da smiris migrenu i da pohvatas sta

covjek sve naprica u sta te uvali , dok popises sve brojeve imena , te pohvatas jel si  ikome stao na zulj , ko ce da prijeti ko ce da place a ko da se smije

prodje vrijeme , pade noc . i covjek ode iz gamea sa inspiracijom za sutra. 

Dolazi novi dan , a ja spremna sa priborom i brufenom . Hvala svima za smijeh i zabavu , pisemo se i gledamo sutra u isto vrijeme....

• Haha 2
  • Confused 1
  • Sad 2
Posted
2 minutes ago, hajiwon said:

Sasvim normalan dan kao i svaki poceo je lagano bez stresa , i onda padne ti na pamet, uci cu malo u fivem da registrujem auto pa da vidimo sta kako, 

i tako svi putevi te navedu na Mireta , koji te ubaci u centrifugu , pa ispiranje i susenje , trazis tabletu i papir za stolom da smiris migrenu i da pohvatas sta

covjek sve naprica u sta te uvali , dok popises sve brojeve imena , te pohvatas jel si  ikome stao na zulj , ko ce da prijeti ko ce da place a ko da se smije

Dolazi novi dan , a ja spremna sa priborom i brufenom . Hvala svima za smijeh i zabavu , pisemo se i gledamo sutra u isto vrijeme....

Kamen bi zaplakao.

• 3 weeks later...
Posted

Ne diraj mi brufen , on je neprocjenjen . 😄

Posted
On 28/01/2025 at 00:25, hajiwon said:

Tuzna prica ;(

• 2 weeks later...
  • 7 months later...
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

BO

BO

Please enter your display name

O zajednici

Zajednica pocela sa radom 17.12.2019 od tada trajemo i opstajemo vec godinama, primarno kao FiveM server, sada vec i kao SA:MP zajednica.

O Miretu

Vlasnik nase zajednice Miroslav Brankovic aka Mire Original poceo je svoju streamer/vlogger karijeru kao SA:MP igrac i Administrator, otvaranjem ove SA:MP zajednice ostvarujemo njegov decacki san.

• Create New...